Skip to content

Szolgáltatásaink

Kamera rendszerek telepítése és karbantartása

Leggyakrabban a Hikvision rendszert javasoljuk, mely magas műszaki tartalma és megjelenése miatt közkedvelt ügyfeleink körében. Igény esetén természetesen más márkát is telepítünk.

A kamera rendszer teljes kiépítését és tervezését vállaljuk, telepítést követően pedig karbantartási szerződés kötése esetén elvégezzük az időszakos karbantartást is az eszközökön, hogy Önnek zökkenőmentes legyen a rendszer működése. 

Behatolásjelző rendszerek telepítése és karbantartása

Riasztó rendszer telepítésnél ügyelünk a felmérésnél a behatolási pontokra, összeállítjuk egy részletes ajánlatban a megrendelő számára a legoptimálisabb csomagot.

Teljes körű kivitelezést vállalunk kiépítjük a központot, behúzuk a szükséges kábeleket, felszereljük az érzékelőket, programozzuk, beüzemeljük a rendszert, majd a végén egy oktatás keretén belül átadjuk az összes információt a megrendelőnek.
Természetesen munkáinkra garanciát vállalunk, de minden esetben javasoljuk a szükséges karbantartások elvégzését a rendszer működése érdekében, ezt a kivitelezés után karbantartási szerződés megkötésével vállaljuk.

Kaputelefon rendszerek telepítése és karbantartása

Manapság már a családi házaknál is fontos, hogy lássuk is ki csenget ne csak halljuk, esetleg kulcs nélkül is bejussunk a kapun. Erre a mai modern technika már számos lehetőséget biztosít számunkra.

A Dahua márka termékei megbízhatóak, időtállók és nem utolsó sorban elegáns külsővel rendelkeznek, így nem csak hasznosak, de egy vendég megérkezésekor jó benyomást is keltenek.