Betöltés...kérjük várjon.
Mikrotechno
Kezdőlap
Beléptetők
Akciós riasztók
Vezetékes
Rádiós
Alexor
Tűzvédelem
Baleset/Munkavédelem
Riasztó Javítás
Video
Puffertartály hőmérő
Referenciák
Hírek
Ajánlataink
Árlisták, letöltések
Kapcsolat

Lakásriasztó, lakásriasztó-szerelés

Vezetékes riasztó rendszerek
Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő összeállítást!
Bővebben...
ALEXOR rádiós riasztórendszerek
Megérkezett A DSC teljesen vezeték nélküli rendszere!
Bővebben...
Rádiós riasztórendszerek
Távirányítású - rádiós riasztórendszereink
Bővebben...
Távfelügyelet
Távfelügyeleti szolgáltatás
Bővebben...
Beléptető rendszerek
Hálózatos, kártyás, számkódos rendszerek
Bővebben...
Videokamerás figyelőrendszerek
Színes, vagy fekete-fehér kamerákkal figyelheti meg a védett területet
Bővebben...

Budapesten és vonzáskörzetében a telepítés kiszállási díj nélkül!


Lakásriasztó szerelés, riasztószerelés. Cégünk - a Mikrotechno Kft - tevékenységét szeretnénk a figyelmükbe ajánlani, melynek szakemberei immár 20 éve dolgoznak együtt változatlan felállásban, a vagyonvédelem területén, és a továbbiakban is szeretnék a megrendelők kívánságait maximálisan teljesíteni. A vagyonvédelem területén elsődleges szempont a megbízhatóság, és míg egyes cégeknél a nagy fluktuáció miatt nem biztos hogy a megrendelő titkát illetéktelen személy nem fürkészi ki, ez nálunk elképzelhetetlen.
 
Cégünk rendelkezik a Vagyonvédelmi vállalkozásoktól megkövetelt minden hivatalos engedéllyel, szerelőink és vezetőink rendelkeznek a szükséges szakmai végzettséggel.
 
Rendőrhatósági engedélyünk száma: 245-2/1472/000/2008.
Vagyonvédelmi Kamarai azonosító: 1301/T/80751/2008
 
 
Vállalkozásunk fő profilja az elektronikus riasztórendszerek, lakásriasztó rendszerek tervezése , kivitelezése, karbantartása. Működnek riasztórendszereink országos bankhálózatokban, biztosítóirodákban, áruházakban, de lakásokban, és kis üzletekben is. A DSC (Digital Security Controls) magyarországi disztribútora, a DSC Hungária KFT szerződéses partnerei vagyunk. 
Újabban egyre nagyobb igény merül fel a beléptető rendszerek telepítésére. Ezt felismerve kezdtünk el foglalkozni a szintén a DSC csoporthoz tartozó KANTECH beléptető rendszerekkel. A megrendelő megelégedésére azóta is működik nagy beléptető rendszerünk pl. egy bér irodaházban, ahol különböző cégek, különböző igényei szerint rugalmasan alakíthatók ki a proximity kártyákhoz rendelhető prioritások, valamint kisebb beléptető egységek különböző bankokban, irodákban stb. 
A tűzjelző berendezés telepítésénél nagyon fontos szempont a megbízhatóság. Szakhatósági ( BM TOP ) engedélyhez kötött tűzjelző rendszerek kivitelezésénél elsősorban a (szintén a DSC csoporthoz tartozó) BENTEL termékeit használjuk, és a tervezéstől az engedélyezésig vállaljuk a rendszer kivitelezését. 
Cégünk video megfigyelő rendszer telepítését is végzi. Leggyakrabban a SONY termékeit alkalmazzuk -megbízhatóságuk és kiváló minőségük miatt- de telepítünk DELTAVISION kamerákat, SPRITE multiplexereket GYYR Time Lapse videomagnót stb. 
Viszonylag új tevékenységnek számít cégünk palettáján a hangosító rendszer tervezése, telepítése, kivitelezése. Komplex gyengeáramú hálózatok kivitelezésénél erre egyre nagyobb igény merült fel, és hogy az igényeket ki tudjuk elégíteni, felvettük a kapcsolatot a DYNACORD képviselőjével, és kiváló együttműködést sikerült kialakítani a céggel. 
Üzletpolitikánk a vevő kiszolgálása a legmagasabb színvonalon, korrekt áron. Megrendelőink között nem egy olyan található akinek megelégedésére a harmadik-negyedik családi házát szereljük fel riasztórendszerrel, sokadik üzlethelyiségét, irodáját védik rendszereink. 
Rendszereinket kérésre 24 órás távfelügyeleti szolgáltatással együtt is szállítjuk, így a riasztás nem "pusztába kiáltott szó", riasztás esetén fegyveresek sietnek a helyszínre, így az általunk szerelt berendezések, már több betörő elfogásához adott segítséget. 
Részünkről nem ott ér véget a kapcsolat a megrendelőkkel, ahol a rendszert átadjuk és a megrendelő kifizeti, hanem ezek után az üzemeltetés során esetleg felmerülő problémák, üzemzavarok esetén szakértelmünkkel állunk rendelkezésükre. 
Amennyiben a fenti témákkal kapcsolatban további információra van szüksége, munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást. 
Bemutatkozó levelünk végén a teljesség igénye nélkül közöljük referencialistánkat, mely referenciamunkák legnagyobb részét mint fővállalkozók, kisebb hányadát mint alvállalkozók telepítettük.