Betöltés...kérjük várjon.
Mikrotechno
Kezdőlap
Beléptetők
Akciós riasztók
Vezetékes
Rádiós
Alexor
Tűzvédelem
Baleset/Munkavédelem
Riasztó Javítás
Video
Puffertartály hőmérő
Referenciák
Hírek
Ajánlataink
Árlisták, letöltések
Kapcsolat

Baleset megelőző közlekedésirányítási rendszerek

Más jellegű munkáink végzése során, a gyártócsarnokokban és a raktárépületekben azt tapasztaltuk, hogy a Cégek nagy hangsúlyt fektetnek a dolgozóik és a vendégeik biztonságára. Ezért különféle baleset megelőző szabályozásokat vezetnek be. Az üzemben dolgozók rendszeresen baleset megelőző oktatáson vesznek részt, az üzem területére lépő külsős vendégek, mielőtt belépnek, szintén oktatásban kapnak képet a területen érvényes kötelező szabályokról.

Ezen a problémán próbál segíteni a Cégünk által ajánlott, az alábbiakban ismertetésre kerülő, balesetmegelőző közlekedésirányító rendszer.

Minden esetben egyedileg -a helyszínen végzett problémafelmérés után- az adott helyzethez legjobban alkalmazkodó megoldást javasolunk

A rendszer előnye, hogy minden esetben egyedi, az adott környezetre tervezett megoldást ajánlunk. A beüzemelés után a tapasztalatok alapján a rugalmasan alakítható programnak köszönhetően lehetőség van a működés módosítására: az időzítések változtatására, az érzékelők helyének megváltoztatására stb..

.

 

 


 

A rendszer elemei
  • Ipari érzékelők, melyek észlelik a területen történő mozgást, és annak irányát

  • Közlekedési jelzőlámpák, melyek a forgalmat szabályozzák. Minden esetben takarékos LED-es eszközöket használunk

  • Programozható vezérlő, mely az érzékelőkről beérkező jeleket feldolgozza, a jelzőlámpák működését szabályozza, az időzítéseket végzi, a beérkező közlekedési igényeket sorba rakja

 

 


Megvalósult rendszer működése:

 

A kivitelezés helyszíne a SANOFI AVENTIS ZRT Veresegyházi gyára. A helyszín egy raktár mely a gyártócsarnokban felhasznált alapanyagok, és a csarnokban készült gyógyszerek átmeneti tárolására használnak. Targoncákkal hordják az anyagokat és a késztermékeket a raktár és a gyártócsarnok között. A helyzetet súlyosbítja, hogy az útvonal 90 fokban megtörik, és pontosan a törésnél van a két átjáró nyílás a raktár és a gyártócsarnok között. Helyhiány miatt a targoncák és a gyalogosok útvonala egyes szakaszokon egybeesik.


 

Megvalósult balesetmegelőző közlekedésirányító rendszereink működésével kapcsolatos tapasztalataink jók, a megrendelők meg vannak elégedve, csökkentek a balesetveszélyes helyzetek, biztonságosabbak lettek a munkahelyek.

 

Amennyiben tevékenységünk felkeltette érdeklődésüket, keressen minket a Kapcsolat menü elérhetőségein.